Arvode

Vi har alltid fast timpris på löpande rådgivning. Det ska vara enkelt och förutsägbart att anlita oss! Om ni är i behov av rådgivning i större omfattning erbjuder vi även möjlighet fastprisavtal. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Introduktionsmöte med jurist, 20 minuter, kostnadsfritt

Vet du inte i vilken ände du ska börja eller har du svårt att definiera vad ditt bolag egentligen behöver hjälp med? Boka ett introduktionsmöte med oss så hjälper vi dig att tillsammans hitta den tjänst som passar dig och ditt bolag bäst. Mötet är kostnadsfritt.

Löpande rådgivning jurist och fastprisavtal

Rådgivning av senior jurist (minst sju års arbetslivserfarenhet) via telefon, video eller övrigt arbete såsom avtalsgranskning, upprättande av villkor och avtal, policyer etc. Kontakta oss för mer information eller offert.

Anpassning av mall eller dokument i webbshop, 1500 kr/h

Vid köp av någon av våra mallar så hjälper vi dig att anpassa den utifrån era specifika behov och just er situation. Avtalet eller dokumentet utformas tillsammans med erfaren jurist (minst sju års arbetslivserfarenhet) via telefon, video eller e-post beroende på vad som passar dig bäst. Rådgivningen ska vara direkt kopplad till den specifika mallen för att detta lägre arvode ska tillämpas. Boka möte direkt i bokningstjänsten och välj  ”Anpassning av mall”. 

Fastprisavtal, pris och omfattning enligt överenskommelse

Kontakta oss eller skicka en offertförfrågan så återkommer vi oftast redan samma dag för en diskussion kring era behov och hur en lösning skulle kunna se ut i just ert fall.

Våra omdömen