Priser

Rådgivning


Vi har alltid fast timpris på den löpande rådgivning. Det ska vara enkelt och förutsägbart att anlita oss! Om ni är i behov av rådgivning löpande i större omfattning har vi även premiumtjänst med abonnemang på rådgivning till förmånliga priser. Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

Introduktionsmöte med jurist, 15 minuter, kostnadsfritt

Vet du inte i vilken ände du ska börja eller har du svårt att definiera vad ditt bolag egentligen behöver hjälp med? Boka ett introduktionsmöte med oss så hjälper vi dig att tillsammans hitta den tjänst som passar dig och ditt bolag bäst. Mötet är helt kostnadsfritt.


Rådgivning jurist, 60 minuter, 1695 kr

Rådgivning av erfaren jurist (minst sju års arbetslivserfarenhet) via telefon, video eller övrigt arbete såsom avtalsgranskning, upprättande av villkor, bestridanden etc.

Anpassning av mall, jurist, 60 minuter, 1295 kr

Vid köp av någon av våra mallar så hjälper vi dig att anpassa den utifrån era specifika behov och just er situation. Avtalet eller dokumentet utformas tillsammans med erfaren jurist (minst sju års arbetslivserfarenhet) via telefon, video eller e-post beroende på vad som passar dig bäst. Rådgivningen ska vara direkt kopplad till den specifika mallen för att detta lägre arvode ska tillämpas. Boka möte direkt i bokningstjänsten och välj  "Anpassning av mall". 


Rådgivning specialiserad jurist, 60 minuter, priset varierar

Rådgivning av jurist med särskild erfarenhet inom ett specifikt rättsområde. Rådgivningen sker via video, telefon eller övrigt arbete såsom avtalsgranskning, upprättande av villkor, bestridanden etc.


Rådgivning juriststudent, 60 minuter, 680 kr

Möjlighet att få rådgivning av juridikstuderande som har kommit en bit på vägen i sin utbildning. Passar bra för enklare ärenden, en begränsad fråga eller rättsutredning. 

Priserna ovan är angivna exklusive mervärdesskatt.