Premium

JURIST PREMIUM

Vid mer omfattande behov av juridisk rådgivning

Om tjänsten

I en allt mer komplex legal omgivning för företagare ökar behovet av att anlita extern juridisk hjälp eller att anställa bolagsjurist. Om ni har mer omfattande behov av juridisk rådgivning har vi därför tagit fram en möjlighet att teckna premiumtjänst. Det kan vara en begränsad period som interim bolagsjurist, projektledare eller ett visst antal timmar löpande regelbundet  under året. Du ska på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kunna hitta en jurist för ditt företag. 


Tjänsten kan anpassas särskilt efter era behov eller så kan ni välja något av våra färdiga alternativ på 10, 20 eller 40 timmar i månaden. Du kan när som helst säga upp tjänsten och de timmarna som inte har använts kan sparas till nästkommande månad. Som utgångspunkt sker alla kontakter på distans om inte något annat särskilt överenskommits. 

Låter det intressant? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring 010-750 09 89 så berätta vi gärna mer! 

Skicka intresseanmälan
Skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort för en förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt. 

 
 
 
Jag bekräftar att jag har tagit del av Sekretesspolicyn där det framgår hur min personuppgifter behandlas när jag skickar intresseanmälan.