FAQ

FAQ

Hur fungerar era avtals- och dokumentmallar?

Våra mallar är enkla att använda och innehåller förklarande kommentarer och förslag så att du själv på ett enkelt sätt kan göra det mesta av arbetet. Om du vill ha hjälp av jurist att utforma och anpassa avtalet efter er specifika situation och behov hjälper vi dig givetvis gärna även med det!

 

Jag är osäker på om avtalsmallen uppfyller mina behov, kan man få en genomgång innan man köper?

 Ja, självklart. Boka ett kostnadsfritt introduktionsmöte så går vi tillsammans igenom just det avtal eller dokument som du är intresserad av vid ett videomöte. Du bokar enkelt möte via vår bokningstjänst direkt på hemsidan.  

 

Hur fungerar er premiumtjänst?

Om ni har mer omfattande behov av juridisk rådgivning har vi tagit fram en möjlighet att teckna abonnemangstjänst. Ett bra alternativ till att anställa bolagsjurist. Meningen är att du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt kunna få kvalitativt juridiskt biträde i ditt företag av en och samma jurist som lär känna dig och ditt företag. 


På vilka orter finns ni?

Som utgångspunkt sker all kontakt och rådgivning på distans – allt för en ökad tillgänglighet och möjlighet att erbjuda konkurrenskraftiga tjänster. Kontakt sker via videomöte, telefon eller e-post beroende på vilket som passar dig och ditt företag. Särskild överenskommelse om fysiska möten eller närvaro på ert kontor träffas i enskilda fall.

 

Vilka kan anlita er för rådgivning?
Vi vänder oss endast till företagskunder och med särskilt fokus på små och medelstora företag. Avtals- och dokumentmallar i vår webbutik kan dock köpas både av näringsidkare och privatpersoner.

  

Har du ytterligare frågor? Kontakta oss via e-post info@ejuridik.com eller använd vårt kontaktforumlär.